Circular Concrete Pavilion

In collaboration with : Van Hattum en Blankevoort

The Circular Concrete Pavilion is an experimental construction project that seeks to better understand and communicate strategies to make the concrete industry more sustainable. The project explores the tectonic implications of new recycling techniques, modularity, and co2 reducing binders. The project was conceived in collaboration with van Hattum Blankevoort one the Netherlands largest infrastructure contractors. The project is planned in the Green Village at the Delft University of Technology and is will then travel, thereby revealing the prospects of modular infrastructure.

TITLE: Circular Concrete Pavilion
PROGRAM: Research
LOCATION: Traveling structure / Green Village Delft
YEAR: 2019
STATUS: Ongoing

Circular Concrete Pavilion

Experimental construction with modular low emission concrete