Circular Concrete Pavilion

 

Experimental construction with modular low emission concrete

 

The Circular Concrete Pavilion is an experimental construction project that seeks to better understand and communicate strategies to make the concrete industry more sustainable. The project explores the tectonic implications of new recycling techniques, modularity, and co2 reducing binders. The project was conceived in collaboration with van Hattum Blankevoort one the Netherlands largest infrastructure contractors. The project is planned in the Green Village at the Delft University of Technology and is will then travel, thereby revealing the prospects of modular infrastructure.

Circular Concrete Pavilion

Client: EO-Weijers Stiching

In collaboration with: Van Hattum en Blakevoort

Status: Ongoing